Monday, November 22, 2010

Spongebob Squarepants

Salam semua..kali ni kali mila nak buat ruangan baru..namanya photo galeri..Kat ruangan ni korang boleh guna gambar2 mila paparkan utk dijadikan profile picture ke, wallpaper dan sebagainya. So, tak payah la nak cari gambar kat goggle yer cuma kat blog ni je. So just klik gambar di bawah ni and save...kali sy letak gambar dlm kartun spongebob squerepants



spongebob petak


karekter spongebob


tangkap obor2


patrik star


Happy birthday


sanddy


spongebob and friend

spongebob main obor2


doremon vs spongebob


mr crab dan duit

takat nie gambar2 yg mila kongsi. Di lain kali sy akan letak gambar lain..kalau nak request kat ruangan chit chat tau

Thursday, November 11, 2010

Yuna - Gadis Semasa (High Quality Sound Studio Version)


Oh begini rasanya cinta
Bila diagung-agungkan kuasanya
Dan aku begitu naif untuk dirimu
Kerna usia

Oh sekarang bukannya masa
Untuk kau ungkit lagi salah siapa
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu
Korus
Bukalah mata oh
Yang selama ini kau pejamkan
Dan lihatlah diriku
Buanglah buanglah
Buang curiga yang telah lama kau simpan
Yang mungkin memudaratkan mu
Aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyanyangi diri mu
Kau mahukan gadis semasa
Yang bisa memberikan kau segalanya
Dan engkau tak mampu melihat
Apa yang ada di depanmu
Kau mahukan perubahan dunia
Tetapi pada aku kau sama saja
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu
Ulang Korus 2x

Aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyayangi dirimu
Oh aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyayangi diri
Terlalu menyayangi diri
Terlalu menyayangi dirimu

Saturday, November 06, 2010

Aku dan November


Assalamulaikum dan salam 1 M’sia kpd sume flowwerku. Kali ni sy nak tulis ttg apa ek??. Pasal November la. Macam2 peristiwa berlaku pd bulan November. 5 hrbln November adalah hari depavali yg disambut oleh msyrkt india. Dinegara M’sia ini, msyrkt lain juga boleh mnymbut perayaan krna pegangan yg kuat konsep 1 Malaysia. Pastu pulak, 14 hrbulan is my birthday. I’m so happy. Ttp kwn sy pun ada yg lahir pd bulan November juga. Happy birthday yer kpd yg lahir pd bulan November. Then, 17 hrbln pula raya haji yg dismbt oleh msyrkt Islam. Maka lembu2 di ladang akan menjadi korban. Kesian kan?. Tapi nk buat mcm na, dh lembu utk dikorbankan. Kalau raya haji bln ni, maka cuti sekolah bermulalah, lagipun dah masuk bln November. All student di Malaysia tentu happy apabila bermulanya cuti sekolah. Macam2 aktiviti mereka rancangkan. Namun ada org yg kurang bernasib baik di bulan ini. Contonya warga Indonesia yg mnglami 2 becana alam iaitu gempa bumi dan gunung berapi. Mujurlah negara kita tiada gunung berapi yang aktif kan??. Di M’sia apa kurangnya, org2 utara mengalami musim banjir. Mcam2 berlaku di bulan November.Takat sni je sy mampu tulis, jumpa di lain kali yer. Happy November!!!