Thursday, June 30, 2011

Contest:MAKE A WISH CONTEST WITH MYIESHAMIYA


Klik sini untuk join..(hadiah lumayan)

Sebut pasal birthday, cik miela still lama lagi sebab birthday Cik Miela 14/11/1994, lambat lagi la. Tapi tahun nie tak boleh sambut birthday pun, kerana hari itu adalah hari first DAY exam SPM. Kalau akan datang nanti SAMBUT BIRTHDAY, nak hadiah apa ek. Cik Miela nak wish hadiah iaitu suprise party dari kenalan terdekat terdekat. Dan paling penting party tu di hadiri oleh artis kegemaran Cik Miela iaitu Shahir AF8,hahahahahaha..Itu je wish saya,ngee

Wednesday, June 29, 2011

Masaku sempit bagaikan tin sardin


http://www.emocutez.comHi sume..Sejak dua menjak, Cik Miela sibuk memanjang dengan homework berlambak, study, online, makanhttp://www.emocutez.com tidur dan semuanya sebagai kehidupan orang yang terlebih sibuk,haha wayang je. Ok Cik Miela nak story sikit, dulu Cik Miela selalu balikhttp://www.emocutez.com sekolah kol 1.10 ptg paling lambat pun kol 1.40 je.. But sekarang Cik Miela balik pukul 2.00ptg kerana ada kelas tambahan.Dan akan datang Cik Miela akan balik sekolah pukul 3.00 or 3.30. Mak ai rugihttp://www.emocutez.com yer masa, susah la nak online. Kalau ada kelas tambahan, maka homework pun bertambah. Hmm, dugaanhttp://www.emocutez.com orang nak ambil spm, orang ambil spm ada masalah yang sama jugak..Tak pa untuk tinggal beberapa bulan lagi je, nanti lepas spm, enjoy lar..Tak da apa kot nak cerita, k ar selamat malam, selamat pagi, selamat tengahari atau selamat petang bergantung masa anda baca entri ni..byehttp://www.emocutez.com