Tuesday, July 30, 2013

Percubaan pertama

Salam Ramadhan. Uwaaaa.............. *mengeliat sekejap. Rasa dah lama tak upate entri, hoho. Entahlah, bulan posa ni Miela dah kekeringan idea nak update entri. Mungkin juga Miela sibuk melayan drama korea sampai termimpi-mimpi retis korea. Terus blog terabai, haha. 

Staright to the point. Dulu dulu kala Miela pernah try buat doddle dan masukkan dalam entri ni. Serius doddle dulu,  alamak malunya *#&?!!!. Macam budak tadika tengok. Macam tak da seni je. Tapi itu dulu, sekarang dah upgrade sikit doodle. Ok sikit je -_-. Sekarang dah tahu guna paint tool sai, mudah sikit nak lukis. Edit curve terus jadi. Doddle yang dilukis not bad hahaha.



Percubaan pertama

Aik?? makin err.rr Tak reti nak lukis doddle free hair sebenarnya

Boleh tahanlah.....


Angry berbirbd. Garang benor
kekura

The latest. Baru buat beberapa hari lepas


Ada lagi Miela tak tunjuk, malulah kononnya, haha. Perasan tak perasan tak?. Most of doddle yang Miela lukis separuh dan banyak hide hand. Sebenarnya saya tak reti nak lukis jari dan kaki. Serius, kalau lukis jari dan kaki mungkin doodle jadi macam hantu, *teruk sangat gamaknnya. Malu jugak kat adik-adik blogger yang pandai lukis doddle yang begitu cantik sekali. Kakak ni memang takda darah seni dikkk oiii, lukis sikit-sikit bolehlah sekadar isi masa lapang gituuu.

Peringatan: Di larang mengambil doddle tanpa kebenaranya. *takda kot orang curi doddle tak seberapa ni, hehe.

Thursday, July 25, 2013

Segmen : Kumpul Duit Raya by Minie

Salam Ramadhan


HADIAH : TOPUP RM5 UNTUK 2 ORANG

TARIKH TAMAT : 24 JULAI 2013 ---> 7 OGOS 2013

Link Iklan: *before click please clear cache dan cookie