Tuesday, August 05, 2014

Senarai nama peserta Giveaway #CikMilaBukaKedai


Salam Syawal. Woo tak sangka dalam masa sehari,  lebih 30 orang join dah laku  macam goreng pisang. Lupa nak bagitahu yang pemilih pemenang ada 100% guna random.org . So semua orang ada chance nak menang, dan 30 orang pertama yang join akan dapat hadiah misteri, hadiah apa tungguuuuuuu.  Here senarai peserta giveaway #CikMielaBukaKedai

40. http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
41. http://www.mamaniza.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
42. http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
43. http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
44. http://uniquebell.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
45. http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
46. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
47. http://prettyiz.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
48. http://sayasukala.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
49. http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/08/cikmielabukakedai.html
50. http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
51. http://sayasukala.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
52. http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
53. http://shapurplegirl.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
54. http://sunshine4butterfly.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
55. http://eyranasrin.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
56. http://cintanelly.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
57. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
58. http://hajarashikin.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
59. http://storyainull.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
60. http://msermzni.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
61. http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
62. http://umikasum.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
63. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
64. http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
65. http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
66. http://jombercontest.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
67. http://sweetsmelodypinky.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmiela-buka-kedai.html
68. http://eirna-nurasikin.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
69. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
70. http://amirahamer.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
71. http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
72. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
73. http://siszetty.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
74. http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
75. http://zahiyazainuddin.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
76. http://schomells.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
77. http://intxnnad.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
78.  http://queenof-annabella.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
79. http://cikmadiah.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
80. http://adierhero.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
81. http://peminattv.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
82. http://bontokje.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
83.  http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
84. http://supernaddyss.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
85. http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
86. http://qaean92.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
87. http://kulseverywhere.blogspot.com/2014/08/cikmielabukakedai.html
88. http://farahadibahkmr.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
89. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
90. http://ciklindaaalol.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
91. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
92. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html
93.http://setabah.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Sunday, August 03, 2014

Cik Miela bukak kedai


Salam Syawal. Alhamdulilah dah seminggu kita menyambut lebaran. Esok dah start kerja, sekolah kan?. sedangkan Miela masih menikmati cuti sem yang berbaki sebulan lagi. Raya tahun ni kami sambut secara sderhana je Nak tengok gambar raya boleh tengok kat instagram, malas nak upload kat sini, huhu.

Memadangkan cuti sem tinggal sebulan, so Miela telah membuka satu kedai di alam maya dengan nama diberi Ladya Shops. Dari mana dapat nama tu,shhhhh tu rahsia. Buat masa sekarang Miela jual baju fesyen ala-ala korea dulu, yelah baru bukak bisnes mana boleh terus nak jual semua. Kalau hampa belajaq marketing, dekat introduction stage orang jual produk sikit-sikit dulu kannn.



Setakat ni baru 12 like, kesiann. So nak minta saja semua untuk like page ni ye. Insyallah Miela merancang nak buat giveaway sempena pembukaan Ladya Shops. Kalau nak join, boleh like page ni siap-siap senang nanti hampa nak join. Harga baju di jual memang berpatutan, dalam range RM25-RM50. Senang cerita mostly baju bawah RM50. So apa tunggu lagi, jom cuci mata di Ladya Shops