Saturday, January 10, 2015

Tamat semester 3




Salam Readership. Fuhhhhhhhhhhh. Dah 3 bulan tak update blog. Sejujurnyannya kan, masuk semester 3 Miela agak busy sikit daripada zaman first year dulu. Semester 3 Miela banyak sangat join aktiviti sana sini, handle projek handle tu projek ni. Sampai blog kesayangan terabai T.T. Sorry naa sayang. Rindu tau blog ni, sekali sekala jenguk blog ni tapi tiada masa nak meniap nokss.

Sekarang dah habis exam dan menikmati cuti semester di HOME SWEET HOME hohoho. Semester 3 ni Miela ada 6 paper je. Habis exam kemarin, 9/1 hari tu. Haishhh tak taulah apa yang Miela jawab masa exam. Takpelah kan janji dah lepas, tawakal je mampu Miela lakukan. Kepada yang tak habis lagi, sabaq naaa. Tabahkan hati, jangan hilang semangat study bila tengok rakan dah balik rumah. Bertahanlah, sikit lagiiiiiiiii. Chaiyok2 hehe.

Banyakkkkk lagi Miela nak update blog ni. Kalau cerita semua dalam satu entri, berscroll-sroll panjangnya. Idea dalam kepala ni dah banyak, tunggu nah luahkan dalam blog. Tunggu entri seterusnya. Stay tune.


Tuesday, September 02, 2014

PEMENANG GIVEAWAY #CikMielaBukaKedai


Salam readership. Tibalah hari yang ditunggu-tunggu. Dalam giveaway ni sebanyak 33 orang pemenang. Banyak tu kan?. 30 orang tu mesti tertanya-tanya, apakah hadiah misteri tuuu. Actually hadiah misteri tu berupa voucher diskaun dari Ladya Shops. So voucher boleh guna untuk beli apa-apa saja barang di Ladya Shops. Suka kan?? hehe. Dan kita ada lagi 3 pemenang, ditentukan oleh random.org *cepat tengok nombor masing-masing disini*. Jeng jeng jeng siapakah pemenang dia?

Pemenang hadiah misteri (Voucher diskaun 10%) 

30.  http://raradeluxe.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang Hadiah Topup RM10


Pemenang hadiah Long Tee

33. http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang maxi dress

49. http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/08/cikmielabukakedai.html

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang, yang tak berjaya boleh cuba lain kali. Yang penting kita enjoy hehe.

CARA TUNTUT HADIAH:
Pm Miela disini atau terus melalui Ladya Shops berserta butir peribadi yang berkaitan:
Nama:
Url entri penyertaan:
No peserta :
No telefon:
Alamat :

Monday, September 01, 2014

Giveaway #CikMielaBukaKedai tamat


Salam Readership.
Dengan ini, Giveaway #CikMielaBukaKedai telah tamat pada 11.59 p.m pada 31 Ogos 2014 bersamaaan hari kemerdekaan negara semalam.
Seramai 93 peserta telah menyertai giveaway ini .
Sepanjang giveaway dijalankan Ladya Shops telah mencapai 202 likes
Untuk menyemak nombor giveaway masing-masing boleh, ke link ini . *SILA SEMAK*
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MENYERTAI GIVEAWAY #CikMielaBukaKedai

Insyallah esok jugak Miela akan umumkan pemenang giveaway ni, sebab Miela nak settle benda ni cepat-cepat sebelum balik USM. Allhamdulilah, tak sangka giveaway ni dapat sambutan yang hangat dari blogger. Ini semangat nak buat giveaway lagi, hehe.

P/s : Ahad ni kena balik USM dah, sob sob T.T