Monday, September 12, 2011

Entri popular sepanjang zaman


Hai kali nie cik miela nak tujuk lima entri cik miela popular sepanjang zaman. Untuk pengetahuan korang cik miela dah berblogging lebih kurang setahun. Tapi baru 192 follower, cik miela tak kisah pun sebab umur cik miela baru 17 tahun, cuba kalau sepuluh tahun akan datang. Agak-agak berapa ramai follower cik miela?. Oklah Cik miela dah tak sabar nie nak tunjuk entri yang popular nie

tadaaaa

-

-

-

-


Disini cik miela sediakan link top entri BLOG dan jumlah view....
1. Keistimewaan kucing menurut Islam 1486 view
2. Ending cinta melody 723view
4. Spongebob squrepants 418view

Kesimpulanya:
Rasanya cik miela tahu kenapa entri keistimewaan kucing menurut Islam banyak view sebabnya ramai cari gambar kucing kat goggle, betul tak?. Yang no dua tu, popular jugak sebab penangan cinta melody entri tu sampai ada yang copycat tanpa izn,isk-isk. Tapi Cik Miela bangga yang nombor satu tu sebab tu antara entri terawal cik miela...Apa-apapun kita berblogging bukan semata-mata untuk popular tapi untuk menyebarkan pandangan.

Friday, September 09, 2011

Gambar raya saya!!

Ahaa baru raya ke berapa hari tah(haha tak ingat la tu), baru nak letak gambar raya. Gambar di bawah nie agak kecil, bukan apa cik miela saja letak gambar kecik sekarang nie ramai orang tak bertanggujawab curi gambar pastu tayang kat mana-mana tah. Kalau gambar kecik sape nak ambil kan? so kepada blogger perempuan buatlah cara cik miela ni,haha...Bercerita pasal raya, best la jugak kan, sebab tahun nie dapat beraya ngan kawan-kawan tercinta. Dulu mana dapat sebab rumah jauh pastu takde moto dan lesen. Kini dengan adanya motosikal dan lesen boleh beraya kemana-mana saja,ngee. Tengok-tengoklah gambar di bawah tu.


raya sakan nie. Kami datang nak duit raya..haha

best friend forever <3

i with ema

i with kilafairy..bukan namanya kila je

posing raya,hehe





Monday, September 05, 2011

TOP 10 artis wanita korea paling cantik

Assalamualaikum..Aduhai lama betul Cik Miela tak update blog, maklumlah sibuk beraya kan. Raya tahun nie best juga sebab dua hari beraya rumah kawan. Ok Cik Miela buat entri ni bukan nak cerita pasal raya tapi nak cerita pasal TOP 10 artis wanita korea paling cantik. Senarai top 1o bukan cik miela buat tau tapi dari channel Y-STAR. Baru-baru nie channel Y-STAR telah menbuat kajian mengenai artis wanita korea paling cantik. Mereka telah mengambil undian dari 163 lelaki dan 176 perempuan dari lingkungan umur 10 hingga 50.Berikut senarai artis wanita korea paling cantik..

10. SNSD Yoona

Yoona


9. IU


8. Soo Ae

Soo Ae (수애)


7. Han Ye Seul

Han Ye Seul / 한예슬 (2011)


6. Han Ga In

한가인 (Han Ga In, ハン・ガイン)


5. Lee Na Young

Lee na Young


4. Song Hye Kyo

SONG HYE KYO


3.Lee Min Jung

Lee Min Jung


2. Shin Min Ah

Shin Min Ah


1. Kim Tae Hee

Kim Tae-hee


Sebenarnya diorang telah buat LIST top 50 beautiful Korean women tapi cik miela list 10 je.so untuk je.So maklumat lebih lanjut sila kilik sini

sampai sini je..daaaa