Showing posts from September, 2011Show all
1st Giveaway From Baby Lili Design Enterprise

Cik Miela nak join contest so kena ikut syarat dia: 1) mudah sahaja caranya... anda hanya perlu membuat satu entri yang bertajuk "BABY LILI DESIGN GIVEAWAY" untuk kategori BLOG- DAH 2) untuk kategori blog : anda henda…

Tutorial: Cara mendownload video dalam Youtube dengan mengunakan Goggle Chrome

Siapa ada goggle chrome angkat tangan?. Wah ramainya. Tapi korang tahu tak di sebalik rahsia goggle chrome sebenarnya kita boleh download direct dari Youtube. Tak tahu ke?. Ok hari nie Cik Miela nak ajar korang macam mana nak bua…

Lirik Because I'm Stupid by SS501

Agak-agak korang dah tahu tahu lirik bulan nie apa, tentu la Because I'm Stupid by SS501 yang merupakan OST Boys Over Flowers tu. Bulan nie Cik Miela memang tak tahu nak letak lagu apa, so bila teringat BOF baru letak lirik n…

Satu hari di hari trial raya

Baju raya Di pagi-pagi tu ramai dok pakat pakai baju raya. Yelah nak sambut hari malaysia dan hari raya. Macam-macam baju diaorang pakai merah, kuning, hijau, biru tak cukup dengan tu ada juga pakai baju kebaya, dah la ketat.…

TIPS: Bagaimana nak score BM dalam Karangan

Ehmm, kali ni nie Cik Miela jadi cikgu BM korang. Untuk pengetahuan semua entri ini sesuai untuk pelajar-pelajar sekolah jer. Tapi yang lepas sekolah sekolah pun boleh juga, apa salahnya kan?.Kotlah nak bagi sedap ayat-ayat ent…

LUCKY DRAW DUIT RAYA

Haha dah lama tak join contest, rindu la nak join contest. so cik miela join contest nie: LUCKY DRAW DUIT RAYA so nak duit raya tak?join la contest nie..

Entri popular sepanjang zaman

Hai kali nie cik miela nak tujuk lima entri cik miela popular sepanjang zaman. Untuk pengetahuan korang cik miela dah berblogging lebih kurang setahun. Tapi baru 192 follower, cik miela tak kisah pun sebab umur cik miela baru 17…

Gambar raya saya!!

Ahaa baru raya ke berapa hari tah(haha tak ingat la tu), baru nak letak gambar raya. Gambar di bawah nie agak kecil, bukan apa cik miela saja letak gambar kecik sekarang nie ramai orang tak bertanggujawab curi gambar pastu tayang…

TOP 10 artis wanita korea paling cantik

Assalamualaikum..Aduhai lama betul Cik Miela tak update blog, maklumlah sibuk beraya kan. Raya tahun nie best juga sebab dua hari beraya rumah kawan. Ok Cik Miela buat entri ni bukan nak cerita pasal raya tapi nak cerita pasal TO…