Sunday, May 17, 2020

Senarai Pemenang Bloglist Cik Miela 2020

-- --

Salam Readership semua. First of all Miela nak mintak maaf sebab delay sehari nak umumkan Pemenang Segmen Bloglist by Cik Miela 2020. Seminggu ni agak sibuk sedikit sebab dah start masuk kerja, tambah pula bulan puasa banyak benda nak buat hehe. Taknak lengahkan masa jom kita lihat siapa pemenangnya.

Hadiah 10 bloglist:

5. Weolls

Bonus: 1 x Photobook & Bloglist

Tahniah kepada pemenang. Yang belum menang insyallah ada rezeki di lain kali. Terima kasih sangat sebab korang sudi join segmen ni. Maklumlah lama tak buat, tak sangka ada sambutan. Kepada  pemenang photobook boleh contact di link ni yea

8 comments: