Tuesday, September 02, 2014

PEMENANG GIVEAWAY #CikMielaBukaKedai


Salam readership. Tibalah hari yang ditunggu-tunggu. Dalam giveaway ni sebanyak 33 orang pemenang. Banyak tu kan?. 30 orang tu mesti tertanya-tanya, apakah hadiah misteri tuuu. Actually hadiah misteri tu berupa voucher diskaun dari Ladya Shops. So voucher boleh guna untuk beli apa-apa saja barang di Ladya Shops. Suka kan?? hehe. Dan kita ada lagi 3 pemenang, ditentukan oleh random.org *cepat tengok nombor masing-masing disini*. Jeng jeng jeng siapakah pemenang dia?

Pemenang hadiah misteri (Voucher diskaun 10%) 

30.  http://raradeluxe.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang Hadiah Topup RM10


Pemenang hadiah Long Tee

33. http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang maxi dress

49. http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/08/cikmielabukakedai.html

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang, yang tak berjaya boleh cuba lain kali. Yang penting kita enjoy hehe.

CARA TUNTUT HADIAH:
Pm Miela disini atau terus melalui Ladya Shops berserta butir peribadi yang berkaitan:
Nama:
Url entri penyertaan:
No peserta :
No telefon:
Alamat :

Monday, September 01, 2014

Giveaway #CikMielaBukaKedai tamat


Salam Readership.
Dengan ini, Giveaway #CikMielaBukaKedai telah tamat pada 11.59 p.m pada 31 Ogos 2014 bersamaaan hari kemerdekaan negara semalam.
Seramai 93 peserta telah menyertai giveaway ini .
Sepanjang giveaway dijalankan Ladya Shops telah mencapai 202 likes
Untuk menyemak nombor giveaway masing-masing boleh, ke link ini . *SILA SEMAK*
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MENYERTAI GIVEAWAY #CikMielaBukaKedai

Insyallah esok jugak Miela akan umumkan pemenang giveaway ni, sebab Miela nak settle benda ni cepat-cepat sebelum balik USM. Allhamdulilah, tak sangka giveaway ni dapat sambutan yang hangat dari blogger. Ini semangat nak buat giveaway lagi, hehe.

P/s : Ahad ni kena balik USM dah, sob sob T.T

Sunday, August 31, 2014

Giveaway #CikMielaBukaKedai

Salam Syawal. Ingat tak 2 hari lepas dalam entri Cik Miela bukak kedai ada Miela nyatakan yang Miela akan buat giveaway tak lama lagi. Setelah dirancang akhirnya Miela ingin melancarkan Giveaway #CikMielaBukaKedai . Siapp ada hastang lagi okayyy.

Hadiah:
1x Long dress
1 x Long Tee
1 x Toup RM10 
30 x mystery gift untuk 30 peserta pertama
Gambar hadiah: 

Syarat-syarat:
1. Follow Blog Cik Miela
                                               2. 
3. Share album Sporty cat Long Tee *publickan post

4. Buat entri Giveaway #CikMielaBukaKedai
5.  Komen di entri dan sertakan 
Nama:
FB Link:
Url Blog:

*Setiap penyertaan akan disemak*

Tempoh : 5/8/2014 - 31/8/2014