Saturday, January 10, 2015

DOWNLOAD DORAEMON STAND BY ME 3D



Salam readership. Amboi mentang-mentang dah habis exam, benda wajib selalu student buat tengok movie. Padahal hampir tiap-tiap minggu tengok movie :P. Pagi tadi baru je download Doraemon Stand By Me 3D . Nak tunggu filem ni tayang kat Malaysia, sampai ke sudah tak tayang-tayang. Padahal filem ni  dah lama tayang kat Jepun, bulan ogos tahun lepas. Miela ni memang peminat tegar Doraemon, hampir semua movie Doraemon dah khatam. Doraemon Stand By Me memang wajib kena tengok. Movie ni dia gabungkan tiga kisah cerita iaitu masa Nobita mula- mula jumpa Doraemon, masa Nobita nak kahwin dengan Sizuka dan masa Nobita berpisah dengan Doraemon. Yang part nak berpisah tu, sedih sangat tapi..... Haa apa tapinya?, kena tengok lerrr. Mana boleh habaq, tak suprise lah jadinya kannnnnn.



TRAILER DORAEMON STAND BY ME 3D


LINK DOWNLOAD:

P/s : Miela play je video tu, kemudian mucul IDM terus download. Lebih selamat sikit daripada direct download

Tamat semester 3




Salam Readership. Fuhhhhhhhhhhh. Dah 3 bulan tak update blog. Sejujurnyannya kan, masuk semester 3 Miela agak busy sikit daripada zaman first year dulu. Semester 3 Miela banyak sangat join aktiviti sana sini, handle projek handle tu projek ni. Sampai blog kesayangan terabai T.T. Sorry naa sayang. Rindu tau blog ni, sekali sekala jenguk blog ni tapi tiada masa nak meniap nokss.

Sekarang dah habis exam dan menikmati cuti semester di HOME SWEET HOME hohoho. Semester 3 ni Miela ada 6 paper je. Habis exam kemarin, 9/1 hari tu. Haishhh tak taulah apa yang Miela jawab masa exam. Takpelah kan janji dah lepas, tawakal je mampu Miela lakukan. Kepada yang tak habis lagi, sabaq naaa. Tabahkan hati, jangan hilang semangat study bila tengok rakan dah balik rumah. Bertahanlah, sikit lagiiiiiiiii. Chaiyok2 hehe.

Banyakkkkk lagi Miela nak update blog ni. Kalau cerita semua dalam satu entri, berscroll-sroll panjangnya. Idea dalam kepala ni dah banyak, tunggu nah luahkan dalam blog. Tunggu entri seterusnya. Stay tune.


Tuesday, September 02, 2014

PEMENANG GIVEAWAY #CikMielaBukaKedai


Salam readership. Tibalah hari yang ditunggu-tunggu. Dalam giveaway ni sebanyak 33 orang pemenang. Banyak tu kan?. 30 orang tu mesti tertanya-tanya, apakah hadiah misteri tuuu. Actually hadiah misteri tu berupa voucher diskaun dari Ladya Shops. So voucher boleh guna untuk beli apa-apa saja barang di Ladya Shops. Suka kan?? hehe. Dan kita ada lagi 3 pemenang, ditentukan oleh random.org *cepat tengok nombor masing-masing disini*. Jeng jeng jeng siapakah pemenang dia?

Pemenang hadiah misteri (Voucher diskaun 10%) 

30.  http://raradeluxe.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang Hadiah Topup RM10


Pemenang hadiah Long Tee

33. http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/2014/08/giveaway-cikmielabukakedai.html

Pemenang maxi dress

49. http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/08/cikmielabukakedai.html

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang, yang tak berjaya boleh cuba lain kali. Yang penting kita enjoy hehe.

CARA TUNTUT HADIAH:
Pm Miela disini atau terus melalui Ladya Shops berserta butir peribadi yang berkaitan:
Nama:
Url entri penyertaan:
No peserta :
No telefon:
Alamat :