Wednesday, June 22, 2011

1st Giveaway dari lovely Craft Naida


Husih dah lama tak join contest..kali ni Cik Miela nak join contest 1st Giveaway dari lovely Craft Naida....Syarat-syarat contest ini ialah


1. Jadi follower blog naida

Sudah

2. Like page facebook L0vely crAft nAiDa

Sudah

3. buat entri ringkas pasal GA ni..jangan lupa letak gambar di atas sekali tau..kalau tak, tak dikira..

Dah letak gambar dan buat entri pasal GA..terang-terang gambar banner diatas

4. pada yg tak ada blog, anda boleh letak gambar GA ni kat fb page lovely craft naida,,& jgn lupa sertakan nama dan email, serta komen ringkas korang pada gambar tu..

Saya ada blog, so tak payah buat

4. tinggalkan komen anda supaya naida boleh jejak korang

Sudah

No comments:

Post a Comment