Monday, August 15, 2011

Banner untuk SPM


Gementarnya tinggal 3 bulan je lagi nak exam..Ayoo risaunyer, so nak hilang cik miela buat banner SPM, supaya semangat lebih sikit. Tapi sekarang dah tak boleh main-main, kena study gila-gila bak kata cikgu hehe, 3 bulan je pun, pastu takde dah. Kalau tak menyesal seumur hidup. Sebagai penutup entri nie, Cik Miela nak bagitau kat follower yang Cik Miela yang lepas nie mungkin jarang sikit update blog tau, so jangan sedih tau,hehe.Korang tentu faham kan sebab ape....

No comments:

Post a Comment