Friday, April 27, 2012

Yes Free!!

Hari ini pelanggan astro pasti bergembira sebab Astro terlalu baik nak bagi siaran 130 channel free. Tapi ingat sampai 6 mei je, pastu good bye lah,huhu. So, guna kefreeaan ni, dengan sebaik-baiknya dengan duduk di rumah menghadap astro,hoho. ASTRO memberi peluang ini sebagai menghargai kemenangan ASTRO dalam PUTRA AWARDS kategori "BRAND OF THE YEAR".

Pasti sesi berebut-rebut dengan family sendiri ada, semata-mata nak tengok saluran astro kegemaran masing. Jangan berebut-rebut yaa, jangan sebab astro nak bergaduh segala. Kan tak bagus tu?. 10 hari je kita dapat saluran free kan, macam tak puas pulak. Kan bagus astro buat macam tu untuk selamanya. Amboi ingat syarikat Astro bapak kau punya?.

Kebanyakan 130 saluran free nie, cik miela tak minat sangat la. Minat pun Disney, Animax, Nickhledeon dan Bintang [yang ingat la]. Cik Miela minat saluran One HD, sebab boleh tengok Running Man selalu. Tapi atsro kat rumah bukan beyond pun, so jangan mimpi la. Yang free banyak pulak channel kartun yang cik miela minat, biasalah dulu masa kecik mana ada merasa channel tu. Ada pun saluran basic2 je, paling koman pun Mustika je. Tu je Cik Miela nak cerita pasal Free ni, jom tengok astro. Macam-macam ada

No comments:

Post a Comment