Sunday, September 01, 2019

Dekorasi bilik asrama Universiti Sains Malaysia jadi perhatian

Semakin hari kita lihat netizen sering didedahkan pelbagai idea dekorasi di sosial media. Miela tak terkecuali banyak jugak join group di Facebook nak cari idea dekorasi ni, dalam group tu ramai share idea 😍. Selalu orang deko ruang tamu, dapur atau bilik je. Agak rare sikit bila orang buat dekorasi untuk asrama pelajar. 

Lain pula USM, baru-baru ni tetiba naik dekat timeline I yang mereka perkenalkan rekaan hostel ala-ala Ikea. Kami hat almuni tetiba rasa nak sambung balik study dekat USM. 











credit: Univerisiti Sains Malaysia 

Dekorasi dibuat dikatakan dibuat di Desasiswa Fajar Harapan. Projek ini diasaskan oleh Prof.Aldrin Abdullah, Timbalan Naib Canselor untuk memberi pengalaman hidup dan pembelajaran yang berbeza untuk pelajar USM. Apa pendapat korang dengan dekorasi mewah dan menyenangkan ni? Jangan lupa komen dibawah yer.

4 comments:

  1. Nampak selesa dan kalau sy mmg sayang nk tinggalkan bilik..hehe

    Salam kenal dar www.umifuzy

    ReplyDelete
  2. Cantik!! Harap student yang duduk bilik-bilik macam tu jaga kemudahan elok-elok XD

    ReplyDelete
  3. wahhh... best ni. selesa sangat...

    psst... thanks sudi join segmen Mia.

    blog anda tersenarai di https://www.mialiana.com/2019/09/senarai-url-blog-36.html

    ReplyDelete