Monday, September 16, 2019

Idea deco : Ladder Decor



Salam Readership. Baru-baru ni Miela beli tangga decor ni. So I nak buat kelainan sikit nak hias bilik ni which is tempat sejadah dan tuala susun pakai ala-ala tangga ni. Lagipun jimat sangat ruang daripada pakai rak biasa. Dapat idea sebab tengok tangga nii ada jual kat Ikea. Tapi harga dalam seratus lebih. Agak mahal juga. But I terkejut bila jumpa benda dekat Shopee harga cuma RM20.00 masa promo hari tu.


Korang search je dekohub, nanti boleh jumpa Ladder Decor ni



Actually benda ni kena pasang sendiri. Walupun I gurlgurl kacang je pasang benda alah ni. Lupa nak bagitau barang ni sampai ambil masa 3 hari, sebab I pun beli masa cuti. Tapi kira cepat barang ni sampai.


Dia bagi skuru, sangat mudah pasang sendiri


Dah siap *bunyi Mira Filzah

Apa yang boleh Miela katakan, I sangat puas hati benda ni sebab sangat jimat duit kalau nak bandingkan harga kat pasaran. Even kena pasang sendiri, padan harga memang berbaloi. Itulah kan best shopping dekat Shopee, kalu pandai cari jumpalah yang murah. Siap ada review, senang kita percaya nak beli sesuatu barang.

2 comments:

  1. Hahahahhaha ain pun ikut nada mira filzah dah siap tu! hahahah jahat tauuu... senang je pasang kan. simple pun simple nice

    ReplyDelete
  2. Menariknya hee. Ada nampak jenis mcm ni dekat Ikea. Ini dekat shopee blh dpt murah. Wow!

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/09/temporary-mini-library-2019.html

    ReplyDelete