Tuesday, September 10, 2019

Rupa-rupanya Hotel Del Luna wujud dekat Malaysia!!!

Siapa peminat kdrama mesti tahu drama  Hotel Del Luna baru je tamat pada 1 September lepas. Hotel Del Luna mengisahkan Jang Man Wol (IU) pemilik Hotel Del Luna dimana Hotel Del Luna merupakan tempat persinggahan orang mati sebelum masuk ke alam baka katanyaa. Hotel di drama ni menyediakan servis untuk orang mati nak laksanakan hajat dorang yang tak tercapai sebelum mati. Jadi Jang Man Wol memerlukan pengurus manusia Ku Chan Song (Yeo Jin Goo) untuk menguruskan hal yang manusia untuk tolong client hantu-hantu ni. 

Mesti teruja peminat drama Hotel Del Luna bila tahu rupa-rupanya kat Malaysia pun ada Hotel Del Luna?. Tak percaya?, jom tengok gambar di bawah.



Hotel ni dipercayai tengah renovate lagi. Ada yang volunteer nak jadi manager ke?



Hotel Del Luna dalam drama. Logo macam lebih kurang je

Apa pendapat korang?? Miela rasa Hotel De Luna kat Malaysia boleh jadi marketing yang baik untuk peminat kdrama datang hotel ni kann. Yang mana belum tengok drama Hotel Del Luna boleh layan trailer dulu kat bawah. I dah tengok episode okayy.


4 comments:

  1. ehh ade jugak hotel ni kat msia.. tak sangka betol boleh ada.

    ReplyDelete
  2. wahhh bagus marketing hotel ni haha harap2 ada swimming pool sebesar pantai lah kat hotel ni hahaha pastu orang marhaen ni nak masuk kena stay bilik 404 lah ye hehehe

    ReplyDelete
  3. marketing terok hotel ni. haaa penggemar drma korea serbuuu heheh

    ReplyDelete