Monday, July 13, 2020

Review rasa Choco-choco Nutty Frappucino

Salam Readership. Hari ni di Starbuck Malaysia baru melancarkan menu terbaru  Choco-choco Nutty Frappucino . So menu terbaru agak viral kerana minuman tersebut menyelerakan dan dikatakan rasanya sama dengan Ferero Rocher. Ferero Rocher memang coklat kegemaran ramai mesti ramai nak cuba versi minuman.


Hari pertama menu ini diperkenalkan, I terus sambar Choco-choco Nutty Frappucino order melalui foodpanda. Takpayah beratur atau drive thru nak beli minuman. Sebenarnya lagi jimat guna foodpanda. Hampa just guna code "pandaperfect" dapat jimat RM9!!

total order selepas guna code pandaperfect
total order selepas guna code pandaperfect


 permukaan dari atas


Order food panda tak sampai 20 minit minuman dah sampai. Dari segi rasa memang tak dinafikan macam ferero rocher versi coffee. Siapa yang tak tahan caffeine, pening kepala sikit tapi sedap menang kick gila rasa dia. Jangan risau tak manis pun. Hampa akan rasa cruchy kacang dia tu perghh. So kalau orang tanya rate rasa berapa Miela bagi 7.5/10 . Kalau ikutkan suka lagi version air ikan duyung tu haha. Tapi Choco-choco Nutty Frappucino memang sedap cuma I ja tak tahan caffine banyak sangat hehe. So korang boleh try guna foodpanda untuk lebih jimat. 

5 comments:

  1. td keluar tingin jg nk try yg ni tp end up mkn kt tmpt lain😆

    ReplyDelete
  2. Kopi ni minum sejuk sedap minum panas pun sedap

    ReplyDelete
  3. kadang2 tekak ni rasa nak starbuck juga..
    walaupun x suka kuppi.. saja hehe.. yang ni tak pernah cuba..

    ReplyDelete
  4. wahhh dapat lagi murah ekkk kalo guna food panda

    ReplyDelete