Sunday, September 05, 2021

Entri Cuci Mata: Casing Shopee Unik dan Lawa di Shopee

Shopee memang menjadi pilihan e-commerce di hati rakyat Malaysia dengan banyak pilihan barang-barang menarik dan juga harga banyak sangat berpatutan. Entri bergambar kali ni nak share casing unik terutamanya untuk penguna Iphone, boleh dikatakan nak cari kat kedai memang susah tapi mudah beli di Shopee. Plus harga memang murah, boleh borong lagi!


Casing handbag, siap boleh letak barang kecik lagi link: https://shp.ee/ffqiefx



Casing boleh main game sekali 2 in 1. Bukan hiasan semata2, mmg boleh main game kat belakang. Tak percaya tgk review! https://shp.ee/3b9knyh?smtt=0.0.9


Casing bentuk sport car model real , nampak smart https://shp.ee/fq89zuf


Casing yang boleh letak card dekat belakang https://shp.ee/axwa5vm?smtt=0.0.9


Casing bibir, kalau selfie mirror memang lawa https://shp.ee/cb9bwaf


Casing comel ada bulu2, geram tgk 😍😍 https://shp.ee/negqqqz


Yang ni casing siap ada ring light, nak selfie tempat gelap pun tak pa https://shp.ee/xnwqqef


Casing bentuk handphone Nokia lagend https://shp.ee/fdquxs5


Macam beli kt aeon pulak, siap ada steak dgn sayur 😆 https://shp.ee/udzga4z


Pakai casing tapi design macam tak pakai casing. Rare https://shp.ee/qzip4ih


Ganas sikit casing macam ni https://shp.ee/s8h9z4t



Dan banyak lagi casing-casing handphone yang menarik di Shope, boleh cuba cari di Shopee. Nak tahu barang-barang menarik di Shopee jemput like Page Shopping Apa Hari ini ?

1 comment: