Hai uolls. Korang pernah tak beli Kek Batik melalui shopee? First time I tahu Kek Batik memang banyak jual dekat Shopee. Ini semua gara-gara Khairul Aming punya review. Tetiba I teringin sangat nak makan I beli terus order dekat Shopee, cuma RM19 jer.



Kek walaupun hantar secara post by JNT, alhamdulilah keadaan kek masih okay dan fresh


Tekstur kek nampak menyelerakan






Kek yang Khairul Aming review pernah sold out dalam masa 2 jam, memang patutlah ramai orang beli sebab memang sedap. First impression memang elok je packinging dia, kek tak comot. Coklat dia memang padu cuma tak rasa nutella more to chocolate but still sedap tak rugi pun cuba. 

Tekstur kek pula tak hancur, coklat dia memang banyak. Bila kita potong sikit kek tu, elok je melekat. Kek tak lembik sangat atau keras. Ngam-ngam je rasa. Kek I rasa takda telur, so I suka la. Manis dia tak over, enak untuk korang makan. Patutlah Khairul Aming pun approved kek ni pun sedap. 


Kek Batik Batella
4.2/5
Link kedai: 


0 Comments