Gambar:cute cat

Lama betul cik mila tak update ruangan photo..Kali cik mila letak cute cat..haha, harap korang enjoy yer... Teringat kat awek la tu terkezut.... Wow, friend dlm fesbuk aku dah 1K Candle light dinner gitu Nah nie peny…

Blog paling simple tapi Bebas

Ahha, asyik join kontest jew..nak join klik sini Tajuk:lelaki dan kekacakan: Apa itu kacak? (part 2) Ok part 1 dah habis bersambung di part2 dan merupakan part terakhir. Malas da nak tulis entri panjang-panjang kang jemu p…

Exam fever

Mulai minggu nie sampai 27 mei cik mila exam pertengahan tahun, maknanya jarang sedikit la cik mila update blog,huhu. Tapi cik mila akan curi-curi masa sedikit buka blog. Hopefully, dapat good resut, kalau boleh sume subjek dap…