Cerpen: Sayangku, Fatihah Madihah

Nur Fatihah berjalan menuju ke kelasnya setelah selesai menjalankan tugas menahan pelajar-pelajar sekolah yang datang lewat. Sudah menjadi kebiasaanya setiap hari melayan karenah pelajar yang tidak pandai menepati masa untuk data…

Lesen kereta auto atau manual?

Salam Jumaat. Hari ni Cik Miela nak bercerita lesen kereta. Cik Miela sebenarnya tak pernah pun pandu kereta tetapi jadi penumpang kereta memang tiap-tiap minggu jadi,hihihi. Memang Cik Miela berkeinginan untuk mempunyai lesen ke…

Lirik: MY MY- A Pink

Lama betul tak buat entri lirik. Oklah korang bacalah lirik lagu untuk bulan ni yer. naega nege motaetdeon mal apeseomyeon tteollyeotdeon maeum nan nega neomuna johaseo geurae tto haru jongil ne saenggangman han du beoni anin …

Kenapa CM Blue??

Waaa kenapa nama blog The CM Blue Blog?. Ada mengenakah dengan CN Blue(artis korea) ke?. Haha The CM Blue blogs bukan nama blog nie, tapi nama samaran je. Nama blog nit tentulah Blog Cik Miela. Mesti pelikkan kenapa di beri nama …

Tutorial: Cara nak block rakan di Facebook

Cik Miela nak ajar korang cara nak block rakan dalam FB. Sebenarnya ada 2 3 rakan cik miela tanya macam mana nak block rakan FB nie. Rasanya cik miela dah terangkan kat mereka tapi still tak faham. SO, melalui medium blog nie, c…

Twitter saya!!

Selamat petang semua. Moga hari nie dan hari seterusnya lebih ceria yea. Sebenarnya cik miela nak.......................................................................................................nak promo my twitter jap. Twi…

Azam Blog CiK Miela 2012

Huhu jangan ingat hanya orang je ke ada azam, blog nie pun ada azam jugak?. Cik Miela sebenanrnya dah tetapkan azam blog nie mejadikan Blog Cik Miela blog yang bombastik yang dipenuhi dengan entri yang menarik. Sasaran cik miel…