Tuesday, April 03, 2012

My cute angel : YJS



Nampak tak angel-angel yang cantik dalam gambar di atas nie?. Comel kan?. Cik miela edit sendiri tau. Ni bukan group kpop baru bernama YJS atau YJS a.k.a Yoo Jae Suk ahli Running Man tapi mereka semua nie dari group kpop popular seperti SNSD, T- Ara dan Miss A. Yoona, Jiyeon dan Suzy memang favouritelah. Muka mereka semua cantik-cantik, kemudian mempunyai sweet voice. Boleh menari lagi,huhu. Saranghaelah mereka nie.

#nota tapak kaki: Musim dah berubah, cik miela pun berubah minat ke arah kpop. Dulu tak sangat,kehkeh

Sunday, April 01, 2012

Bila masa depan dihujung jari


Kebanyakan budak-budak lepasan SPM yang sebaya dengan cik miela pasti dok fikir tentang M A S A D E P A N. Makin dekat tarikh tutup UPU, makin kalut jadinya. Huh nasib baik dah isi awal selepas 2 3 hari selepas dapat result. Orang kata kalau isi-isi awal, senang dapat, betulkah?.

Nasib baik sekarang duduk di zaman serba maju ni, masa depan boleh ditentukan dengan hujung jari jer, tak kira jari kanan ke kiri ke kan?. Sesuailah tangline ~dunia di hujung jari~, just klik je. Tak payah macam dulu-dulu isi borang guna kertas. Dan terlebih lebih maju, kalau tak tahu course yang sesuai dengan diri just pergi ke laman web imascu, disitu kita boleh tahu course yang sepadan dengan minat dan result yang kita dapat. Hebat kan?








Yang dia atas tu plan M A S A D E P A N. Tak tahu dapat ke tak nanti, bergantung dengan rezeki Allah bagi. Actually cik miela pun ada mohon matrik untuk bidang perakaunan walaupun tak pernah belajar akaun,hehe. Huhu kalau takde pilihan sangat form 6 pun jadilah walaupun kena pakai baju sekolaha balik.

Friday, March 30, 2012

Ma best Friend punya blog


Entri kali nie nak promo blog orang kejap,hihi. Cik Miela nak promo blog cccciiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk..... Haa Cik Ti, bukan Cik Ta noh. Hehe. Cik Miela saje je nak promo blog dia nie, sebab kesian dah sebulan lebih dia berblog, tapi takde sape nak follow. Cuma cik miela je follow, actually Cik Ti antara best friend cik miela tau. Kalau korang sayang kat cik miela, follow tau blog Cik Ti. Haha main ugut-ugut pulak :P.


Korang nampak tak design blog dalam gambar nie?. Cik miela edit tau, semuanya sekali. Tapi bukan entri, Cik Ti taip sendiri yer. Ok-ok saya tau saya nie bukan pedesign blog yang terbaik, tapi asal sedap mata memadang oklah. Semua tu, ambil dari blog tutorial popular sape lagi kalau bukan Lysaa Faizuren. Tengok header pun dah tahu kan. Apa-apa pun kalau rajin followlah blog Cik Ti

Cik Ti Blog