Sunday, May 15, 2011

Aku sedih markah bm karangan teruk..:(

http://www.emocutez.comSebenarnya lama dah cik Mila nak update, tetapi tiba-tiba cik mila terkenang dengan markah bm karangan teruk la bagi cik mila..markahnya ialah 6*...teruk tak?Paling teruk spanjang jawab soalan karangan nieh, tak pernah pun dpt 60 lebih. Padahal cik mila jawab soalan no 1 DEMENSI DIRI..seday sangat dpt markh bm1 tauhttp://www.emocutez.com, lepas hari tu cik mila cari kat goggle, cari tip menulis karangan dengan baik, banyaklah kat situ..takpa markah yang teruk tu boleh dijadikan pemangkin untuk berjaya. Betul tak?. Cikgu ada la komen kat cik mila pandai tulis cerpen, tetapi kenapa markah karangan teruk?http://www.emocutez.com. Sebenarnya start tahun ni cik mila nak berhenti tulis cerpen buat sementara, lepas spm baru sambung balik pastu letak hasil karya kat blog nie. Sebabnya rasa-rasanya semua kawan cik mila kalau jawab soalan bahagiaan B mesti no 1, 2 atau 3. Soalan no 5(cerpen) tak de pun yang jawab, so cik mila berhenti la. Lagipun cikgu galakkan buat soalan 1, 2 atau 3. Lagipun Cik Mila tak rasa cerpen cik mila bagus sangat la, tapi ok. la. hMM, Apa pendapat korang?http://www.emocutez.com

3 comments:

  1. cik mila , up to u ! klo ase amiginasi terlalu tinggi leh r wat karangan no 5 ... mcm gee , gee leh suke uat karangan fakta lagi senang dr wat cerite ... cbb cerite klo terpesong ssh nk cover ,... klo fakta leh r g0k nk cover yg mne sl0h 2 ..tp fakta ny stu agi kite leh gune ayat bombastik , kat situ kite leh dpt lebih mark nye ... tp kne byak mmbace r .. klo x tau fakta ssh r ....tp . pe pe p0n klo ase banyak idea dlm uat cite ter0s an ... tu pendapat gee r :) so gudluck for next exam !

    ReplyDelete
  2. hahaha.. karangan ni membosankan... dulu minat karangan, tapi ntah cm ne jadi xsuka lak.. sebab kena tulis banyak kut.. lengoh tangan... haha

    ReplyDelete
  3. Jyha Azman: tq yer...
    Taufiq: tq jugak coz salu komen entri dalam blog nieh,hehe

    ReplyDelete