Tuesday, February 21, 2012

30 hari lagi...

Salam readership. Ini bukan kisah 30 hari mencari cinta, ini kisah 30 hari nak dapat result SPM 2012. Seriously, cik miela macam berdebar-debar je, sebab cik miela tak boleh agak result cik miela berapa, hanya tuhan sahaja tahu. Hari ni 21 kan?, cik miela tambah tolak kira berapa hari lagi rupa-rupanya tinggal 30 hari lagi. Tak caye?

(29-21)+22=30 HARI!!

Budak lepasan SPM 2011 mesti dah tau result akan kuar 22.3.2012, insyaallah. Dalam masa menunggu result, ada baiknya kita banyakkan berdoa agar kita mendapat result diidamkan. Tapi dalam masa yang sama jugak cik miela tak sabar tunggu hari tu, sebab automatik renuion dengan schoolmate dan guru. Cik Miela rindu sangat dengan mereka semua. Bila jumpa mungkin, ada perubahan sedikit, yang lelaki dah tak rambut botak dah rambut macam-macam style, yang perempuan makin bergaya, ahakss. Yang sedihnya lepas dapat result semua pergi ke haluan masing-masing, hmm mungkin dinamakan setiap bertemu pasti akan berpisah. Jangan sedih-sedih, masa sekarang ni kena banyakkan doa supaya dapat result yang gempak punya, amin...


No comments:

Post a Comment