Salam readership. Nak cari duit lebih tapi tak ada modal??. Lepas tu pulak nak mulakan bisnes tapi rasa masih takut-takut lagi sebab tak ada pengalaman. Program affiliate tudung SIMPLEHIJAB merupakan salah satu cara kepada mereka yang ingin menjana pendapatan sampingan setiap bulan tanpa perlukan modal. Menarik kan??. Sesuai untuk siapa nak cari pengalaman dulu sebelum nak mulakan bisnes. 


SIMPLEHIJAB Diasaskan pada penghujung tahun 2014, kini SIMPLEHIJAB telah mempunyai lebih daripada 1,100,000 Likes di Facebook page dan lebih daripada 140,000 Followers di Instagram. SIMPLEHIJAB merupakan salah satu jenama hijab yang sedang makin meningkat naik di Malaysia, Singapura dan Brunei Darussalam.Keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLE HIJAB ini adalah:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.


Apa yang lebih menarik lagi?

1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.


Daftarlah sekarang di link ini [DAFTAR] 

Jangan lupa like dan follow di:

FACEBOOK: SimpleHijab
INSTAGRAM: SIMPLEHIJAB

1 Comments