Monday, February 15, 2016

Pemenang Segmen Bloglist by Cik Miela

Salam Readership. Sabtu lepas baru sahaja tamat Segmen Bloglist by Cik Miela. Maka hari ni Miela dengan besar hati untuk mengumumkan pemenang Segmen Bloglist by Cik Miela. Tahniah kepada pemenang dan tak menang tu boleh cuba lagi yaa.



1 x Toup RM10 + Bloglist 6 bulan :



10 X Bloglist 6 bulan :


p/s: Ucapan terima kasih juga kepada peserta yang join Segmen Bloglist by Cik Miela. Hope lepas ni kalau Miela buat segmen atau giveaway, pakat-pakat lah join hiks. Yang pemenang toup boleh pm saya di fecebook


10 comments:

  1. Ada link blog kita. huhuhu. terima kasih cik miela :)

    ReplyDelete
  2. Hai.. singgah tengok list pemenang..
    Alhamdulillah, termasuk dalam bloglist..hehe
    Tahniah jugak kepada pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  3. Owh ye, saya tag awak dalam GA ni ye.. jemput la join..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/giveaway-sugarscarf-by-zeeralily.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...
    ada rezeki saya kali ni...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tak sangka baru check hehe. Terima kasih cik miela :) sy letak blog cik miela dlm bloglist sy juga okay :) happy blogging!!!

    ReplyDelete