Saturday, January 13, 2018

Beli buku english dengan harga less 70-80%

Salam Readership. Selamat tahun baru, walaupun hari ke 13 baru nak update blog yea, hihi. Miela nak share something kat korang ada lubuk emas bagi pencinta buku. Wooww menarik kan?.


Pernah dengar tentang BookXcess?. Actually Miela baru dengar dalam minggu ni, dan bila tengok harga dia. Woww less sangat banyak. Bayangkan harga buku RM100 lebih tapi boleh dapat harga RM17.90 sahaja. Murah kan?. Tak perlu ambil masa yang lama, Miela terus decide nak beli 😂.


Okay ini websitenya, http://www.bookxcessonline.com. Confirm korang rambang mata buat pencinta buku english ni. Untuk promosi bulan januari ada Book Of The Month, I heart New York dengan harga RM9.90 sahaja. Harga asal RM35.90 tau.

Buku yang baru sampai pagi tadi

View dari side tepi pula

Hihi Mila grab 3 buku terus. First buku Selling Wirh Emotional Intellingence. Tak tengok habis buku ni, tapi sangat beguna untuk karier Miela sendiri dan bisnes. Second book pula After You. Pernah tengok  movie Me Before You?? filem romantik yang femes masa 2016. Tapi sebelum ni pernah baca novel ni sikit kat online, yang novel ni memamg sedih lah cerita dia sebab cerita tentang keperitan Louisa nak move on selepas kematian Will. Dan buku ketiga pula This Book Loves You ditulis sendiri oleh Youtuber yang terkenal Pewdiepie. Buku ni best boleh diubat untuk hilang stress.



Korang nampak ada tanda garisan merah pada buku. Actually buku bukan buku second hand tau. Sebenarnya buku ini buku baru. Selalunya pembekal buku apabila buku lama tak terjual mereka letak tanda ni sebagai buku yang tak terjual dan jual pada harga lebih murah tapi buku masih elok lagi. But I still love it dengan bau buku dia tu. So memang tak menyesal beli. Jadi kalau nak beli english harga murah boleh ke BookXcess tau.

Website: 
https://www.bookxcessonline.com

Facebook:

No comments:

Post a Comment