Friday, February 21, 2020

10 Idea Hadiah Kahwin yang boleh beli di SHOPEE

Bila terlalu banyak undangan kahwin, pastinya ada keinginan nak bagi hadiah kahwin buat kawan-kawan atau family yang bakal medirikan rumah tangga. Tapi lama-lama tu takkan nak bagi hadiah sama jer?.Tambah pula bila takda masa nak keluar, sekarang semua boleh beli di online.

Jadi entri ni Miela nak share 10 Idea Hadiah Kahwin yang boleh beli di Shopee. Serius hadiah yang I suggest ni pun pernah bagi kat kawan dan kawan cakap memang suka hadiah tu. So baca entri ni sampai habis tau. Dan kali ni idea-idea lain dari hadiah kahwin kita biasa orang dok bagi.

1. Hanging stand

Link : https://shopee.com.my/12-Hooks-Hanging-Pole-Hanging-Stand-i.37017384.560918264

2. Hair Dryer


3. Ironing Board


4. Periuk Kukus


5. Mop


6. Rak Ikea


7. Pan Grill


8. Air Humidifier


9.  Rak Besi


10. Dapur Gas


Kebanyakan hadiah kahwin semuanya berpatutan dan sangat berguna untuk baru mendirikan rumah tangga. Kalau ada idea lebih boleh komen kat bawah yer. Bagi yang baru pertama kali guna Shopee boleh guna code baucer  CIKMI254 untuk dapat RM8 OFF untuk pesanan pertama kali.

2 comments:

  1. terbaik ni!! best kalau dpt semua barang. hairdryer tu memang best pakai, warna pun sama

    ReplyDelete