Hai lama tak buat entri beli barang kat shopee. Maklumlah sekarang ni banyak buat content dekat Tik Tok je 😁. Barang Shopee kali ni pun punca racun dari Tik Tok. Actually Sunset Lamp viral dekat Tik Tok bermula seorang dari ahli BlackPink, Rose suka tangkap gambar mengunakan Sunset Lamp. Maka ramailah terjebak jugak beli termasuk tuan punya blog ni.

Rupa bila pasang sunset lamp, pastikan bilik tu gelap baru cantik gambornyer



Ini rupa kotaknya bila sampai, walaupun kemek tapi elok barang dia

So alang-alang taknak cerita banyak, hampa boleh tengok video review penuh dekat video tiktok I buat kat bawah ni:


@salmilanadia

After watching many time unboxing sunset lamp ##shopeecheck ##sunsetlamp ##fyp

♬ kiss me more - xxtristanxo


Jadi kalau hampa nak beli, just search sunset lamp dekat Shopee di link sini. Harga tak mahal tak sampai RM30 jer. Sesuai musim PKP, tak dapat pergi mana, spend time dengan sunset lamp dekat bilik hehe 

3 Comments

  1. Lawanya . Kejap lgi nak add to cart dulu

    ReplyDelete
  2. Cantik betul ye. Dok perhati jugak banyak kali masuk shocking sale tapi tak terbeli pun lagi hehe

    ReplyDelete
  3. lawanya.. menarik! ishhh risau sy terbeli jgk nt.. haha

    ReplyDelete