Kenangan hari guru

Semua orang tahukan hari ni adalah hari guru. Sempena hari guru yang indah ni kan, Cik Miela nak bercerita sedikit tentang kenangan hari guru. Maklum dah lepas sekolah, hanya sepirhan kenangan yang tinggal, kalau tak time sekar…

Kesibukan melanda diri

Haha walaupun sibuk still nak update blog, biasalah tak lama lagi nak pergi matrik. Tinggal 17 hari lagi,glupp. Kena update puas-puas sebelum blog ini bersawang lagi. Tahu tak kenapa Cik Miela sibuk dalam beberapa hari ni?: 1.…

Entri dukacita

Hari ni barulah nak update pasal benda ni,huhu. Sorry ya dua tiga hari Cik Miela tak update tentang result UPU, walaupun beriban-riban blogger sama age update tentang ni. Cik Miela je lambat, bukan apa dua tiga hari ni ada tetam…

Matrik atau U

Salam readers. Sampai ke hari ini, Cik Miela masih terkebil-kebil memikirkan masa depan. Begitu sulit sekali, kalau jadi budak tadika kan bagus, tak payah fikir bagai nak rak pening nak pergi ke mana. Pagi-pagi pergi tadika bel…

Apa makna Like?

Jeng- jeng ramai tak sedar apa sebenarnya fungsi like button di Facebook. Yup semua tahu Like bermakna suka. Bahkan budak tadika pun tahu like is suka, suka is like. Tapi tahu tak makna disebalik like jika seseorang itu like po…

Yes Free!!

Hari ini pelanggan astro pasti bergembira sebab Astro terlalu baik nak bagi siaran 130 channel free. Tapi ingat sampai 6 mei je, pastu good bye lah,huhu. So, guna kefreeaan ni, dengan sebaik-baiknya dengan duduk di rumah menghada…

Dapat tawaran matrikulasi

Salam semua, hari ni tajuk entri simple ja. Dah tak tahu nak tulis tajuk entri yang best-best. Mungkin malas nak fikir kot. Berdasarkan tajuk entri hari ni, korang mesti dah agak yang Cik Miela dapat tawaran Matrik. Alhamdulilah…