Monday, January 30, 2012

Senarai blog yang ada tutorial

Salam. Cik Miela rasa nak share link blog-blog yang ada tutorial. Kadang orang asyik tanya kita macam mana nak buat blog yang macam tu yang macam nilah. Kita pun rasa malas nak tunjuk takut nanti ada yang tak faham. Actually blog cik miela pun ada tutorial, tapi tak banyak. Tapi list yang dibawah nie lagi terbaik, korang boleh pilih yang mana satu. Yang best lagi, cik miela bagi drect link terus ke page tutorial bukan dekat home ok?. Jom usha-usha blog bawah ni.


1. Atikah madiah

2. Dya Marshmello

3. Cik Tom

4. Lyssa Faizureen

5. Intan Nurul Fateha

6. Azhunk

7. Nurul Cumel

8. Wan Hazel

9. Emiesyandra

10. Mommy Pinky

No comments:

Post a Comment