Thursday, July 04, 2013

Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera


Salam readership. Miela join :D

Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)

11 comments:

  1. Sya nk join..tp nk tnya..copy coding yg mna aatu eh?

    ReplyDelete
  2. @adrianna syaz copy kod paste kat html lepas tu publish

    ReplyDelete
  3. Salam awak. Takda pun code awak bagi. Hihi.

    ReplyDelete
  4. Thank you sudi join. Btw, Good luck ye and all the best !

    ReplyDelete
  5. yeaaa kita dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama.. sy dah follow blog awk.. jemput la singgah ke blog sy.. slm kenal ye.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera_26.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama..follow awk...jom singgah ke blog sy...

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html
    jemput singgah :)

    ReplyDelete
  9. salam . dari segmen yang sama. http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html . DONE FOLLOW

    ReplyDelete