Thursday, July 18, 2013

Tutorial: Delete comment dalam cbox

Salam ramadhan. Agak lama jugak Miela tak bertutorial segala kan. Soalnya kenapa korang perlu tahu tentang cara nak delete comment dalam cbox?. Andaikan tiba-tiba ada harsh atau comment di cbox macam ayam. Mesti korang tak suka kan?, that why korang perlu delete comment sebegitu. Sungguh mencemarkan pemadangan je. So, you must follow the step by step.

1. Go to cbox.ws
2. Isi login name dan password. Kalau tak ingat password atau name minta maaflah, tutorial ini tidak berjaya.
3. Nampak komen ayam yang Miela nak delete tu di bawah?. Actually,, Miela tak suka comment ayam macam ni, menipu kejanya. Cakap je terus terang suruh klik link iklan bukan,ni tak komen macam ayam. *sabar jelah


4.  Klik Massage


5.  Tick comment tersebut then klik ban untuk banned. Maknanya selama lama lamanya comment dari IP address yang sama kena block. Dan satu lagi kalau nak delete comment tick and klik delete.


6. Mudah sahaja kan??. Selamat mencuba :).

No comments:

Post a Comment