Wednesday, June 04, 2014

Apa-apa jerr lah


Salam readership. I dah tak tahan ni, I nak update blog jugak!!. Ini symptom baru lepas tengok video panggilan hangit encik izzuddin hahaha. Nampaknya dah sebulan lebih tak update blog, fuyooo sibuk nampak?. Hmm hmm. Hati ini sebenarnya niat dah tak nak update blog sampai habis exam, tapi tengoklah sekarang ni dah beranak satu entri dah pun. Takpe lah  rehat sebentar bersama blog tercinta ni hehe.

Sebenarnya macam-macam benda nak update ni, tapi exam dah nak dekat biar hold dulu. Nanti lepas exam, haa update puas-puas. Cuti 3 bulan woo, memang syiok arhhh. Dalam masa sebulan lebih tak update blog, rupanya banyak jugak cpuv masuk, trafik blog tetiba naik mendadak walaupun blog ni jarang update. Bila di kaji balik rupa-rupanya ramai yang search tentang entri-entri lepas tentang matrik, ramai lah dok cari. Itulah kelebihannya guna teknik SEO, walaupun berbulan tak update blog trafik tetap naik.

Exam pun dah tak lama lagi, tinggal berapa hari je lagi. Tengok jadual exam, perghhh pack. Gap exam cuma ada 3 hari je total. Tapi yang syioknya exam habis awal. Namun balanya last payper Business Law, aiyoo kalau exam last papyper salunya hancus sebab ingat nak balik je kih kih. Padahal umah dekat ja. Sapa yang ambik Business Law memang faham azabnya. Haii redha jee lah, janji dah usaha sebaik mungkin.



Pejam celik pejam celik semester dua pun dah habis, well alhamdulilah semester depan dapat lagi duduk kat hostel saujana. Nasib baik Saujana sayanng kite, kalau tak merempat duduk buat jambatan huhu. Ok dahh tak boleh lama-lama lepak kat sini, nyahhh kau pergi study cepat.


p/S: Doakan kan saya untuk exam semester dua ni

1 comment: