Sunday, August 03, 2014

Cik Miela bukak kedai


Salam Syawal. Alhamdulilah dah seminggu kita menyambut lebaran. Esok dah start kerja, sekolah kan?. sedangkan Miela masih menikmati cuti sem yang berbaki sebulan lagi. Raya tahun ni kami sambut secara sderhana je Nak tengok gambar raya boleh tengok kat instagram, malas nak upload kat sini, huhu.

Memadangkan cuti sem tinggal sebulan, so Miela telah membuka satu kedai di alam maya dengan nama diberi Ladya Shops. Dari mana dapat nama tu,shhhhh tu rahsia. Buat masa sekarang Miela jual baju fesyen ala-ala korea dulu, yelah baru bukak bisnes mana boleh terus nak jual semua. Kalau hampa belajaq marketing, dekat introduction stage orang jual produk sikit-sikit dulu kannn.



Setakat ni baru 12 like, kesiann. So nak minta saja semua untuk like page ni ye. Insyallah Miela merancang nak buat giveaway sempena pembukaan Ladya Shops. Kalau nak join, boleh like page ni siap-siap senang nanti hampa nak join. Harga baju di jual memang berpatutan, dalam range RM25-RM50. Senang cerita mostly baju bawah RM50. So apa tunggu lagi, jom cuci mata di Ladya Shops

5 comments:

  1. Wah...sama la kita. baru buka bisnes. btw selamat hri raya miela. cp tag u tuk join this GA, jomlah ^^ http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/2014/08/fantastic-giveaway-by-fr.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah Cik Miela ..Selamat bukak kedai yerr ..Semoga perniagaan terus maju dan berjaya

    ReplyDelete
  3. Kak Lya singgah menabung Waku Doki & B.Liv..buat Cik Miela

    ReplyDelete
  4. Wah, Miela ada bisnes sendiri! Semoga Ladya Shops terus maju dari hari ke hari. Lepas nie boleh belanja Arol pecal ayam Restu. Hehehe! :D

    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Miela! Maaf zahir dan batin. :)

    P/S: Cuti sem tinggal sebulan jek. Nak cuti lagi! :'( :p

    ReplyDelete
  5. Waa.. Tahniah ^^ All the best juga.. nak terjah :D

    ReplyDelete