Tuesday, May 03, 2011

100th follower


Akhirnya, cik jumpa juga follower ke-100http://www.emocutez.com iaitu farah..tq yer coz follow blog cik mila nie...entri nie pendek je, tanpa buang masa cik mila persembahkan award ini untuk follower yang bertuah niehttp://www.emocutez.com..........


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






Sunday, May 01, 2011

Aku minat ADD MATH!!


Huu, untuk entri yang pertama di bulan mei, maka cik mila tetiba beggonghttp://www.emocutez.com nak tulis pasal entri nie.hikhik. Ok, straight the point, sebenarnya sejak kebelakangan tetiba je minat add math. Ye la time sekolah rendah dulu mate,cik mila salu dapat c, tapi alhamdulliah dapat B. Sama jugak time pmr, mula dapat c then result dapat B dalam pmr. Cik mila nie bukannya pro dalam matematik nie.

Hasil result cik mila yang 5A tue dapat la cik mila masuk ke kelas sains tulen. Kelas sains tulen mestilah berlajar ADD MATH. Minat terhadap add math nie bermula, apabila cik mila dapat jawab soalan add math berbanding rakan-rakan lain yang pro kira mengira nie,hehe. Memang la bagi yang kureng sikit bab mengira, tetiba dapat jawab dah kira satu nikmat tauhttp://www.emocutez.com. Bahkan clasmate yang pandai calculating markah mate tinggi dari cik mila, tapi markah rendah dalam add math daripada cik mila. Lagipun payah kowt nak lulus add math..Apa-apa pun add math subjek yang susah dan mencabar dan kadang-kadang boleh gagal. Sapa2 yang dapat kredit dalam add math akan diberi keutamaan untuk masuk U or Matrik. So, cik mila berazam untuk dapat kredit ke atas untuk add math....peace!!http://www.emocutez.com