Thursday, April 21, 2011

Justin Bieber datang..................




Apa justin bieber datang sekolah cik mila??.biar betul!!. Sekolah dekat KL pun dia tak singgah, ni kan sekolah kampung. Korang mesti pelik kan tiba-tiba ada gambar Justin Bieber dekat sekolah cik mila. Ahaa, korang jangan terkejut beruk ke terkejut biawak ke dulu yer, sabor-sabor. Dengar cik mila cerita dulu yer.Cecite,cecite,cecite.

Biar awok cerita.Pada satu hari burung-burung pun berkicauan hari tu, ada yang berkerja, ada yang bergembira(alamak nie dialog usop wilca la pulak)..Ok sempena

Justin bieber nak mai malaysia(bukan dah sampai ke?) cik mila saja je edit gambar. Selain cik mila nak uji kepakaran cik mila dalam mengedit gambar. Amacam hebat tak??.Hehe, ni semua cik mila edit gambar tak pakai adobe photoshop tetapi pakai gimp software. Sebenarnya gimp nie sama je dengan adobe photshop tue.

Kita berbalik pasal gambar yang diatas tue, maka cik mila letak la dekat facebook, ramai cik mila tag org. Saje nak tengok komen depa. Kebanyakan depa suka lar, sebab depa pun minat Justin Bieber. Tapi masalahnya ada sorang dua orang mamat nie komen yang negetif.Korang tengok gambar bawah nie.

Cik mila tak sakit hati sangat sebabnya, cik mila tahu depa tue memang sejak dari azali suka bergurau..Haha maka berlaku la pertelingkahan semata-mata gambar nie. Tu ja kot cik mila nak kongsi kan kepada korang. Wah semakin hari semakin ramai follower cik mila, harap dapat cecah 100 follower.Amin.....

1 comment:

  1. apa ni gamba xboleh besar macam mana nak baca komen -_-

    ReplyDelete