Saturday, July 16, 2011

Video kenangan dengan cikgu pratikal

http://www.emocutez.comSebenarnya video ni dah lama tahun lepas lagi..Ni adalah first video cik miela buat,huhu.Video ni cik miela letak dalam facebook so cik miela ambil code embed dan share kat sini yer..Tiba-tiba je teringathttp://www.emocutez.com kat cikgu praktikal.. Nak tau siapakah cikgu tersebut jom tengok video nie. Tapi sebelum ni kena pausehttp://www.emocutez.com kat player music tau.









p/s; Kepada blogger yang cik miela nak promote bawa bersabar.. Nak review blog orang pun kena ambil masa juga. Mungkin minggu depan cik miela promote.

1 comment:

  1. Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

    tq . hihi

    ReplyDelete