Monday, September 05, 2011

TOP 10 artis wanita korea paling cantik

Assalamualaikum..Aduhai lama betul Cik Miela tak update blog, maklumlah sibuk beraya kan. Raya tahun nie best juga sebab dua hari beraya rumah kawan. Ok Cik Miela buat entri ni bukan nak cerita pasal raya tapi nak cerita pasal TOP 10 artis wanita korea paling cantik. Senarai top 1o bukan cik miela buat tau tapi dari channel Y-STAR. Baru-baru nie channel Y-STAR telah menbuat kajian mengenai artis wanita korea paling cantik. Mereka telah mengambil undian dari 163 lelaki dan 176 perempuan dari lingkungan umur 10 hingga 50.Berikut senarai artis wanita korea paling cantik..

10. SNSD Yoona

Yoona


9. IU


8. Soo Ae

Soo Ae (수애)


7. Han Ye Seul

Han Ye Seul / 한예슬 (2011)


6. Han Ga In

한가인 (Han Ga In, ハン・ガイン)


5. Lee Na Young

Lee na Young


4. Song Hye Kyo

SONG HYE KYO


3.Lee Min Jung

Lee Min Jung


2. Shin Min Ah

Shin Min Ah


1. Kim Tae Hee

Kim Tae-hee


Sebenarnya diorang telah buat LIST top 50 beautiful Korean women tapi cik miela list 10 je.so untuk je.So maklumat lebih lanjut sila kilik sini

sampai sini je..daaaa

No comments:

Post a Comment