Saturday, March 03, 2012

Artis+ Korea= keyword??


Halo-halo semua http://www.emocutez.com, cik miela hari ni bukan nak cerita pasal artis korea kegemaran korang tapi pasal KEYWORD. Korang tengok gambar bawah nie pun dah tahu kan. Cer tengok dulu..

Sory gambar kecik, dah upload memang kecik. Haha saja nak wayang hari ni, ini keyword untuk bulan nie, memang nombor dia sedikit sebab baru awal bulan. No 1 adalah artis korea wanita. Cuba tengok betul-betul kebanyakan seacrh keyword asyik-asyik korea je. Blog Cik Miela ni blog artis korea ke?http://www.emocutez.com. Haa, ni mungkin sebab ada entri Cik Miela mengenai artis korea tu banyak dalam list.

Cinta Melody pun ada. Pelik juga http://www.emocutez.com, sekarang nie bukan musim sinetron Cinta Melody, uh whatever la. Lelaki pun masuk dalam carta keyowrd, huhu kenapa asyik keyword artis je dalam blog cik miela?. Tak de benda lain ke http://www.emocutez.com. Tak pe at least ada jugak naik trafik blog biru nie.

Ada satu je perkara berfaedah dalam carta keyword iaitu logo sekolah menengah kebangsaan sri kurau. Ini mesti junior-junior exschoolmate Cik Miela cari untuk buat folio ataupun my teacher cari logo sekolah. Keyword lain malas nak cerita, tengok jelah. Sebagai penutup nak tunjuk satu gambar dibawah nie list post popular untuk bulan nie. Kebanykan dimanopoli oleh KOREA haha http://www.emocutez.com.



No comments:

Post a Comment