Thursday, March 22, 2012

Result SPM saya?

http://www.emocutez.com,Untuk semalam sorry ek cik miela tak sempat update blog, sebab semalam busy nak think and isi upu. Nak kemakini upu tu awal supaya tak kalut dah, and nak cepat relaks,hahaha. Ada soalan cepumas?. "Cik Miela dapat berapa yea result SPM?".

Gluppp, nak jawab ke tak eh?. Perlu ke?.Kalau Tak jawab http://www.emocutez.com mesti kata arghh mesti result tak berapa nak umphhh, kalau bagus semalam awal-awal dah update blog "Yeah saya dapat straight A". Bagus ke tak bagus at least saya dapat tengok riak wajah gembira cikgu, kawan-kawan, dan ibubapa saya. Result cik miela taklah sebagus result orang lain, 4As jer. But still bersyukur http://www.emocutez.com , alhamdulillah. Terkilan sedikit sebab ada 1 subjek sains tulen Dodol, tapi ada pulak subjek sains terlebih sudah.Hahaha. Jadi tak seimbang sebab subjek yang dodol patutnya kredit kerana subjek selalu berada ditengah-tengah dalam memilih course. Hmm, dah nasib kan?


Yang paling membanggakan http://www.emocutez.com ialah semalam seramai 20 orang dapat 6A ke atas untuk sekolah cik miela. Yelah sekolah cik miela luar bandar, kira hebatlah tu. Tahniah kepada mereka yang mendapt result yang cemerlang. Kepada yang kurang cemerlang tu jangan sedih-sedih http://www.emocutez.com masa depan jauh lagi. Banyak peluang kat luar sana seperti poli and IPTS.

No comments:

Post a Comment