Tuesday, February 05, 2013

Cuti Mid Sem


Salam readership. Aduhai lagi seminggu nak habis cuti baru gegeh nak update blog. Hehe biyane, terlupa nak update blog yang dah bersawang ni. Sebenarnya... sebenarnya.. Miela takda cite yang best nak story kat sini. Tak macam blogger lain, kehidupan dorang best-best tu selalu update blog. Wah ayat pasrah nampak?. Tak mengapalah, walaupun kehidupan tak segempak mana nak jugak update blog ni, haha.

Sekarang ni Miela tengah cuti mid sem. Biasalah lepas exam, mestilah cuti. Nak rehatkan minda katakan. Cuti pun tak lama, nasib baik ada cuti tahun cina je. Tu cuti seminggu lebih. Boleh je nak buat cuti sendiri sampai dua minggu, tapi memadangkan hari rabu ada presentation terpaksa menbatalkan niat nak extend cuti 2 minggu. Kesian..

Apa-apa pun syukur alhamdulilah, dapat jawab exam dengan izinNya walaupun demam masa tu, huhu. Dahlah tak berapa nak study masa tu, nasib baik boleh jawab. Harap-harap 4Flat la, amin. Minta-minta sejuklah hati permeriksa kertas tu ek?. Maklumlah tulisan pun tak berapa lawa, opps rahsia terbuka,hehe.

Sekian sahaja story untuk hari ini

No comments:

Post a Comment