Friday, May 17, 2013

Freebies : Google Chrome Theme

Salam readership. How about your today? nice?.  Oh yaa hari ni result UPU keluar. Kepada yang dapat tu tahniah dan yang tak dapat tu jangan berduka lara. Tak da rezeki tu, mungkin ada yang lebih baik Allah aturkan untuk kita. Chill la, Miela dulu pun tak dapat U juga, just dapat poli je. Last-last masuk matrik jugak.

Yang tak dapat tu jangan sedih-sedih. Ni Miela nak bagi freebies kat korang google chrome theme versi korea punya. Apakata korang tukar google chrome theme dengan freebies Miela bagi ni. Kalau setahun tema google chrome yang sama je, bosan jugak. Mungkin bertukar kepada sesuatu yang baru dapat menceriakan hari-hari anda? *cewahh ayat tak boleh blah. Google chrome theme di bawah ni semua Miela yang buat dan of course lah semua chrome di bawah ni HAK CIPTA SALMILA NADIA. So inilah hasilnya, tadaaaaaa....... *kalau nak klik kat link bawah gambar tu ye dan install. Jangan malu-malu nak ambil yer, hehe.










3 comments: