Thursday, June 06, 2013

Segmen Headerku comel

Before nak swicth off lappy ni, Miela berminat nak join segmen ni



dan headernya ialah:... *sudah terang lagi bersuluh header di atas entri hahaha


Siapa yang buat??
Header ni Miela buat sendiri kecuali doodle header. Maklumlah Miela tak pandai nak melukis doodle sendiri. Doodle pun ambil dari page running man.

Kenapa running man?
Miela minat gila running man. Dalam lappy sudah ada  sebanyak 134 episode running man. Kalau hampa boleh cham, doodle tu sebenarnya jihyo. Comel kan?. Plus Miela tambah dialog running man lover, yeah I am.

Macam mana buat?
Kacang je, hahah. Miela crop gambar doodle lepaih tu edit guna photoscape, letak font cantik-cantik kemudian letak gambar doodle sebelah title blog. Last sekali transparents kan header kat pixlr. Oh ya font cantik-cantik tu boleh download kat sini.

Maksud Header
Saya seorang peminat running man tegar. Itu je :P.

Itu je. Tengok persaing memang Miela akui header dorang cantik kreatif. Tak macam header blog Miela, simple je. Tak apalah, yang penting sedap mata memadang yang melihat. Tak gitu?.

3 comments:

  1. Dari segmen yang sama
    http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-headerku-comel.html .Jemput singgah ke blog saya

    ReplyDelete
  2. Assalam..dr segmen yg sama :) g.luck

    http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/06/segmen-headerku-comel.html

    ReplyDelete