Sunday, July 14, 2013

Jom beli barang Running Man

Salam Ramadhan. Ahoooo dah dua hari tak mengudapte entri , blogwalking dah jarang sejak dua menjak ni. Tu pasal trafik blog merundum jatuh,huhu. Anyway, baru-baru ni Miela beli barang running man online. Waa macam orang kaya nak membeli barang segala, padahal tanam anggur kat rumah tanpa sebijik pun buah tak berbuah wei!!.

Miela ni jenis suka beli barang online if ada penghabiskan stok dan murah. Nampak tak jimat cermat orangnya gitu. Kalau jualan penghabisan stok tentulah harga murah gila kan?.  Jadilah pengguna yang bijak, beli barang penghabisan stok, pesanan penanja dari Cik Miela :P.

Taddaaaa... Ni jelah barang Miela nak menunjuk pun, barang penghabisan stok. Miela beli button ni dalam RM3.00 pastu dapat satu free badges. Mungkin orang kata "membazir je beli benda-benda mengarut ni". Ala sekali sekala buat koleksi apa salahnya kann?.  Button ni berguna ape?, boleh tempek kat pencil box tak pun beg, haha

Kipas susah mati Running Man?. Boleh join group GOM Shoppe. Kat situ macam-macam jual barang running man termasuklah tshirt yang comel-comel.

GOM Shoope

1 comment: