Sunday, July 07, 2013

Soal hadiah dan giveaway??


Salam readership. Sudah dua hari blog ni tak update sebarang entri just update senarai nama peserta Segmen Menjelang Ramadhan. Actually, Miela outstation go to Changlun , Kedah for my mother graduation day at UUM . Ke hujung dunia k? nak dekat dengan  negara Siam dah.

Alhamdulilah dalam dua hari Miela tak update masih ada yang sudi join Segmen Menjelang Ramadhan walaupun tak berapa nak meriah macam segmen orang lain, hehe. Belum join?. Jom join Segmen Menjelang Ramadhan, last day for today. 17 pemenang yang dicari *promo sekejap.

Hadiah untuk segmen pertama ni biasa-biase je. Bloglist, toup dan review. Tujuannya untuk isi kekosongan bloglist dan untuk saja-saja isi masa ni. Timba pengalaman gitu. Maaflah yer hadiah segmen pertama ni takda  lah grand sangat.

Miela teringin jugak nak buat giveaway besar-besar. Tapi Miela takut kena tipu dengan sponser, dah banyak cite Miela dengar. Kena tipu dengan sponser habis umpunya blog pun terpalit sekali kena. Let say kalau tak nak kena tipu dengan sponser lebih baik buat hadiah sendiri. Buat masa ni Miela masih belum mampu bagi hadiah-hadiah yang gempak lagi sob sob :(. Plus tak tahu cara post laju. Haha nob gila -_-. Orang macam gini malas nak pergi pejabat pos sebenarnya.

Apa-apa pun biarlah Miela slow-slow dalam dunia berblogging ni ibarat seekor kura-kura. Timba dan cedok pengalaman join giveway dulu. Tengok bagaimana orang lain manage kan giveaway dorang. Mana boleh terus mengejut buat giveaway sesuka hati kann?, kena cari ilmu jugak sebelum buat giveaway ni. Masih dalam perancangan entah bila buat.



P/s: Biar lambat asal selamat

2 comments:

  1. Tak pe dik...usaha je dik...
    :)

    ReplyDelete
  2. Takpe mila..betui ckp cik akak..tp klu miela buat GA nanti,mesti sya mau join :D

    ReplyDelete