Friday, September 20, 2013

Lama tak update


 
Salam readership. Hoho lama betul tak update blog. Lebih dua minggu Miela tinggalkan blog ni. Macam-macam iklan kat cbox muncul eh. Takpe - takpe da delete dah. Lain kali jangan menyemak iklan merapu dalam blog orang yee.
Amboi cuti raya sakan cik miela?. Haha takdalah sakan sangat cuti rayanye, raya pun tak banyak jalan. Banyak orang datang rumah je. Duit raya pun dapat sikit, maklumlah kan dah besar mana nak dapat duit raya bebanyak. Hukhuk seday :/.
Sebenarnya Miela pun tak tahu nak update. Mungkin dah kekeringan idea akibat makan kuih raya berbanyak kali?. Btw, cuti panjang da nak habis. Kurang daripada 2 minggu nak masuk U. Nanti kalau dah idea taip entri barulah nak update tentang persiapan nak masuk U. 


Pelik kan?. Okay sebenarnya itu adalah entri yang tertangguh sebulan lepas. Lama wooo. Disebabkan Miela taknak mebazir draf, so update jugak entri yang dah basi, hahaha. Menbazir kan amalan syaitan.  Bukan empunya diri ini malas nak mengupdate blog tetapi disebabkan kekangan yang menghalang wa mengupdate blog. Nak update blog pun ada problem jugak. First internet masa itu sangat-sangatlah annoying, faham-faham jelah kejap ada kejap takda. Second, ini sedih. Sebab keyboard laptop Miela problem maaaa. Tahulah kan keyboard dah macam senjata nak update blog. Takda senjata, gagal di tengah jalan.

So sekarang ni disebabkan konon-kononya rindu setengah mati dengan blog ni, guna alternatif lain sign in blogger guna pc jerr. Takpa memang rancang nak beli laptop baru, on the way. Sebab lain jarang mengupdate blog because I'm a university student right now. Secara sah selepas akad sumpah jadi pelajar USM masa minggu orentasi. Sebenarnya banyak Miela nak cerita tentang minggu orentasi tapi tak bestlah cerita kat sini. Biarlah dalam satu entri khas kannn?. Tapi tak tau bila ceq nak chegtha maklumlah sibuk study kat penang, masa pun terhad. See you next entry la yerr..

1 comment: