Friday, November 15, 2013

CPUV pertama!!

Salam readership. Di pagi Jumaat yang indah ni, eh dah petang haha kantoi kejap :P. Ok takpa kita teruskan cerita. Tengok tajuk pun dah tahu kan?. Alhamdulilah hari jumaat ni,bukak akaun nuffnangs dapat CPUV. Rezeki murah dapat CPUV pertama. Orang macam Miela yang tak pernah dapat CPUV ni mesti excited gila walaupun dapat satu jerr CPUV. For me, satu pecapaian yang bagus sebabnya Miela baru buka akaun nuffnangs bulan jun tahun ni. Kiranya 6 bulan bernuffnangs dah dapat CPUV. Cerita tentang mula-mula bukak akaun nuffnangs ada disini .


Baru dapat satu oklah kan??. Ingatkan kena tunggu bertahun-tahun nak dapat CPUV ni, sebab pernah dengar cerita tentang blogger bertahun-tahun blogging baru CPUV naik. Mungkin, blog Miela dah lama kan, so pageview pun agak banyak. Apa-apa pun Miela nak ucapkan terima kasih kepada anda semua yaang sudi singgah blog pink ni. Tanpa korang semua blog ni takda siapa kenal, haha ayat macam dapat award je :P.

P/s: Ketika entri ditaip, Miela sedang berada di Perpustakaan Hamzah Sendut USM. 

4 comments:

  1. Congrats ek, 6 bln br dpt cpuv sama ngan kita. Pasni berderet la cpuv masuk :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah..tahniah, moga murah rezeki selalu :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dear, rezeki ni, akak tumpang happy untuk awak...

    ReplyDelete