Monday, June 23, 2014

Kat mana nak beli baju fesyen korea yang murah


Salam readership. Teringin nak bergaya ala-ala retis korea?. Maklumlah sekarang, fesyen korea sekarang menjadi pilihan sebab fesyen dia cute-cute gitu. Siapa kata muslimah tak boleh bergaya bak artis korea?. Kalau orang korea selalu fesyennya dress paras lutut, so kita  sebagai muslim pun boleh sesuaikan dengan seluar atau skirt labuh. Tak gitu?.

Ingin menjadi seperti jihyo, IU atau Yoona?

Tapi Miela sebenarnya bukan nak cerita lebih detail pasal bab fesyen korea lebih dalam, nanti jadi ajaran sesat pulak diberi hehe. Miela kan bukannya  fashion consultant , entah-entah korang lebih gojes bergaya ek?. Miela pakai apa yang Miela rasa selesa dan of course mestilah menutup aurat.

Sebenarnya Miela nak cerita tentang tempat yang Miela shopping baju fesyen ala-ala korea. Ini tempat jual murah punya, kualiti insyaallah terjamin dan puas hati. Ada dua kedai yang menjadi pilihan Miela iaitu, SF Stylez dan LuvClothez

SF Stylez

SF Stylez ni ada jual bermacam-macam jenis baju dan dress yang cantik. Mesti rambang mata je korang tengok. Sekarang ni SF Stylez ada buat promotion under RM20, gila murah betul tak?.  SF Stylez bukan jual baju je, kasut dan beg pun ada di jual. Tapi kalau nak beli tu, pastikan ada stock untuk item yang nak beli tu, kalau nanti kena tukar item la kan.


LuvClothez
Luv Clothez pun sama jual bermacam-macam jenis dress dan baju yang cantik lagi cute gitu. Paling femes printed colourful long sleeve top. Macam-macam kaler ada, geram tengok mak dibuatnyanya hehe. Harga mesti korang terkejut punya, ada yang murah satu top just RM19 je. LuvClothez selalu buat sale sampai 50% sale, separuh harga tu.

Haa korang dah rambang mata ke nak pilih? hehe. Miela pun rasa begitu jugak, tangan ni gatal rasa nak membeli je lagi. Tapi seriously 2 website ni, memang menawarkan pelbagai jenis baju dan gaya sesuai untuk anda yang gemarkan fesyen ala korea. Harap-harap entri ini membantu korang untuk korang shopping baju fesyen seperti ini. Happy shopping :).

No comments:

Post a Comment