Wednesday, June 25, 2014

Pageviews terkini 6/14


Salam readership. Agak jarang sekali Miela update tentang pageviews blog ni. Konon-konon rahsia besar negara tak nak bagitahu. Malu katanya, sebab pageview hampa mungkin hebat-hebat kan. Alaaa, takdelah gurau je. Saje nak mengupdate blog ni, bosan-bosan petang ni update blog jelah.

Selama lebih kurang 4 tahun Miela berblogging since 2010, setakat ni pageviews  blog Miela ialah 135270 seperti korang dalam gambar di atas. Takdelah banyak sangat pun, tapi bolehlahkan daripada takda langsung, krik-krik je takda sapa nak baca blog ni. Terima kasih kepada pembaca blog ni yang sudi baca blog yang suka merepek ni kan. Sebab korang jugalah penyumbang kepada jumlah pageviews ni.  Ada juga beribu-ribu orang yang baca blog ni yaa, kononyaaaaaa.

Mood: Pening den, banyak sangat cerita best dalam laptop ni :P .

No comments:

Post a Comment